« All Evenementen

Huwelijksseminar in Ottoland

23 september 09:00 - 24 september 14:00

Evenement Navigatie

Stichting de Arend organiseert een huwelijksseminar op een bijzondere locatie in Ottoland. Dit is een seminar met één overnachting. De plek waar overnacht wordt, is een gezellige 300 jaar oude vloedschuur van een broeder en zuster. De schuur is volledig gerenoveerd tot een prachtige verblijfsaccommodatie (zie www.gasterijdezwarteschuur.nl). Overdags zullen we samenkomen in de huiskamer van de schuur, waar we de studie in 3 dagdelen zullen verzorgen.

De kosten voor de overnachting zijn € 30,- p.p. welke rechtstreeks aan de accomodatie voldaan dient te worden. Zoals u gewend bent van ons, wordt de seminar verzorgd op basis van giften en donaties.

Handdoeken en beddengoed zijn op de locatie aanwezig. De maaltijden zullen tijdens het verblijf verzorgd worden door Stichting de Arend.

Lees de volledige uitnodiging

Begin: