28 augustus 2018 – Huwelijksseminar

//28 augustus 2018 – Huwelijksseminar

Hebben jullie behoefte aan groei, verdieping, vernieuwing of herstel binnen jullie huwelijk? Willen jullie meer weten over de rollen binnen het huwelijk die God heeft gegeven? Reeds velen zijn jullie voorgegaan en zijn verrast geworden. Zij hebben dit seminar gevolgd en zijn opgebouwd, bemoedigd en hebben nieuwe inzichten gekregen vanuit het Woord van God in combinatie met treffende en inzicht gevende praktijkvoorbeelden. Onderwerpen die behandeld worden zijn: communicatie, rollen, taken en verantwoordelijkheden van man en vrouw en de vier pijlers onder het huwelijk.

Wij willen jullie van harte uitnodigen om deze uitdaging in je huwelijk aan te gaan. Ontdek opnieuw of voor het eerst wat een huwelijk mag uitstralen en hoe vernieuwing en verandering mag plaats vinden, zonder ingewikkelde en aardse theorie├źn. Waarin je mag beleven en zien dat alleen het Woord vrijmaakt en nieuwe vreugde en blijdschap deel zullen worden van het (huwelijks)leven.

Datum:Dinsdag 28 augustus 2018
Tijd:9.30 – 14.30 uur
Locatie:Evangelische kerk Open Deur Steenbergen
Geert Vinckestraat 2
4651 DJ Steenbergen

Aanmelden
Aanmelden kan via email of onderstaand formulier. Het is niet verplicht maar wel gewenst vanwege de lunch die wordt aangeboden.

Door | 2018-07-19T14:26:49+00:00 19 juli 2018|Nieuws en activiteiten|