Niet gesloopt maar geslepen

//Niet gesloopt maar geslepen

Niet gesloopt maar geslepen is het persoonlijk getuigenis van Anton Lagendijk. Anton was slachtoffer van langdurig seksueel en emotioneel misbruik. In dit boek vertelt hij in verhalen hoe zijn kapotte leven hersteld werd door de God van wonderen.

Het boek is een aanrader voor iedereen die iets soortgelijks heeft doorgemaakt, maar ook voor ieder ander. Anton getuigt in zijn boek hoe vergeving de enige weg was naar herstel. Ook al leek dit een onmogelijke weg, met God is het mogelijk geworden.

Dit boek bewijst dat wanneer een mens terug gaat naar God, een leven in vrijheid het gevolg is. Dat is waar Stichting de Arend ook voor staat. Wat voor Anton mogelijk was, is zeker ook mogelijk voor u.

Ga naar de website van Stichting Be Purified om het boek te downloaden of te zien waar je het boek kunt verkrijgen.

Door | 2018-11-09T12:00:37+00:00 5 februari 2018|Blog|