Medewerkers

//Medewerkers
Medewerkers 2019-11-14T21:33:30+01:00

Stichting de Arend heeft zowel vaste medewerkers als vrijwilligers in dienst. Met name de vaste medewerkers zijn verantwoordelijk voor het bieden van pastorale zorg, gezinsbegeleiding, training, advies en begeleiding voor persoonlijke ontwikkeling. De vrijwilligers zijn vooral actief tijdens seminars, zij zorgen o.a. voor eten, drinken en de algehele gang van zaken op huishoudelijk terrein.

Vaste medewerkers
Anton Lagendijk en Elly Lagendijk.

De vaste medewerkers zijn in loondienst bij de stichting. Hun salaris en alle overige personeelskosten vindt u als samengesteld bedrag terug in het jaarverslag onder de noemer ‘personele kosten’.

Arjan en Alinde de Mik
Jeroen en Guanita van der Oord
Mario en Diana Pieper
Piet en Jacquelien van Herwijnen
Jack en Arjanne Werkman
Remi en Petra Godfriet
Roberto en Mirjam van der Aarsen

De vrijwilligers ontvangen geen beloning voor hun activiteiten. Gemaakte onkosten worden wel vergoed.

Jan Willem de Jong (voorzitter)
Wouter Kalis (secretaris)
Sietse Lagendijk (penningmeester)
Johannes Adrianus Cornelis van Ooijen (algemeen bestuurslid).

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun activiteiten. Gemaakte onkosten worden wel vergoed.